Instant

Vásárlóink igényeit figyelembe véve megalkottuk a közkedvelt Bravos Classic család instant változatát is, hogy Ön percek alatt elkészíthesse és élvezhesse a megszokott ízeket.
Ahhoz, hogy a kávéitalból a boltok polcaira kerülő granulátumos forma készüljön, szárításos eljárással a kávéitalból forró levegővel kipárologtatjuk a vizet míg az ki nem kristályosodik.

Az így készült granulátum megőrzi a kávé aromáját és élvezeti értékét, amit a 100%-os minőségi kávétartalomnak is köszönhet.
Forró, de nem forrásban lévő vízbe ízlés szerint keverjen el a Classic Instant kávéból, és máris fogyaszthatja tejjel, tejhabbal, tejszínnel és ízesítheti kedve szerint.

A termékek 50g-os, 100g-os és 200g-os kiszerelésben kaphatók

Bravos 3in1

Bravos 3in1 márkanév alatt hoztuk forgalomba valódi instant kávé és nádcukor tartalmú, egyadagos termékcsaládunkat, amely az egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportunk. A 2017-es év folyamán a termékcsalád új designt kapott, mi több, harmonikusabb ízvilággal lett gazdagabb.

Az üzletekben 10x17 grammos és 50x17 grammos változatokban kapható. Népszerűségét csak fokozza, hogy növényi zsír (pálmazsír) tartalmú kávékrémesítőt tartalmaz, ezért laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

Az első instant kávékat a XX. század elején kezdték el gyártani. A kávészemeket megpörkölik, majd megőrölik. Ebből az őrleményből erős, szirup sűrűségű főzetet készítenek, a vizet vákuummal eltávolítják, a visszamaradt anyagot szárítják, majd újra ízesítik. Az instant kávéspecialitások teljes egészében kávéból készülnek.

Az ízesített specialitások cukrot és kávékrémesítőt is tartalmaznak. Az instant kávék felgyorsult világunkban nagyon népszerűek, mivel elkészítésük könnyű és gyors. Jótékony élettani hatásuk nem marad el a hagyományos kávéőrleményből készült italok mögött. Élénkít és gyorsítja az anyagcserét.