Bravos Frappé

A frappé az 50-es években, Görögországból indult világhódító útjára. Létrejöttét egy véletlennek köszönheti. Az eredeti, jeges, habos változat instant kávéból készült, forró víz hiányában hideg vízzel összerázva.

Bravos Frappé instant italporában benne van minden, ami könnyen és gyorsan elkészíthetővé teszi a jeges kávékülönlegességet. Hideg tejjel elkészítve, néhány jégkockával megbolondítva egy kellemesen édes, krémes, lágy kávét készíthetünk belőle pillanatok alatt. Hideg vízben is könnyen és gyorsan feloldódik, íze így kevésbé telt, kellemesen frissítő.

Bravos Chocolate

A csokoládék valamennyi fajtájának alapja a kakaófa termése, a kakaóbab. A kakaófa eredetileg csak Dél-Amerikában volt honos, a spanyol hódítók révén terjedt el az egész világon. Az étcsokoládéban kakaó, kakaóvaj, cukor, esetleg vanília található. A tejcsokoládéhoz tejet is adnak készítésekor. A fehér csoki csak nevében csokoládé, hiányzik belőle a kakaó, csak kakaóvajat és több cukrot tartalmaz. A csokoládét folyékony formában is élvezhetjük.

Az igaz forró csokoládéital sötét színű, selymesen krémes, állaga sűrű, ízében is csupa csoki. Ezzel az élménnyel ajándékozza meg fogyasztóját Bravos Chocolate instant csokoládépor, mely fehér csokis változata is megtalálható kínálatunkban. Magasabb zsírtartalmú tejjel készítve, tejszínnel dúsítva töményebb lesz, zsírszegény tejjel vagy vízzel kikeverve egy könnyed, de mégis minden ízében csokis italt kapunk.